alle info op een rijtje

produce on demand, wat is dat?

Dat betekent dat er geen fysieke voorraad is. Al mijn ontwerpen worden speciaal voor jou gemaakt bij fabrikant Printful. Je plaatst een order, het digitale patroon wordt door een slimme robot op de juiste stof gedrukt en die wordt vervolgens met de hand uitgesneden en in elkaar gezet. Zogenaamde ‘blank canvas’ shirts en truien worden ook per bestelling met de hand gedrukt of geborduurd. Tuurlijk, met hulp van een machine, nou ja, je begrijpt wat ik bedoel.

En de levering?

De Europese locaties van Printful bevinden zich in Letland en Spanje. Het verwerken van een bestelling duurt gemiddeld 2 – 5 werkdagen. Je ontvangt orderupdates per e-mail en een trackingnummer als het pakket verzonden is. Eenmaal in Nederland wordt het pakketje aan PostNL of GLS overgedragen. Dit verzendproces duurt gemiddeld 5 – 10 werkdagen. Door de overdracht tussen verschillende verzenddiensten is het helaas niet mogelijk een pick-up point als bezorglocatie op te geven. Losse shirts passen vaak wel in de sealbag door de brievenbus.

en als ik wil ruilen of retourneren?

RUILEN:

Omdat elk product uniek voor jou gemaakt wordt, kan het
niet omgeruild worden. Maar ik wil natuurlijk heel graag dat je blij bent met je bestelling! Voor klanten die toch niet blij zijn heb ik een kortingscode voor 50% korting op een nieuwe bestelling. Je hoeft niet hetzelfde product te bestellen en de korting is geldig op het gehele winkelmandje. Mail mij via het contactformulier of deneut@anneneut.nl.

RETOURNEREN:

Als consument heb je wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd bij een online aankoop. Uiteraard zal ik je bestelling innemen en het volledige aankoopbedrag terugstorten als je de koop echt wilt ontbinden.

Neem altijd eerst contact op via het contactformulier of deneut@anneneut.nl, zodat ik weet om welke bestelling het gaat. Stuur je pakket volgens nadere instructies naar mij op (dit is dan wel op eigen kosten), dan kan ik het in de outlet plaatsen. Daar kan het nog een tweede leven krijgen! Ik stort het aankoopbedrag terug nadat ik het product heb ontvangen.

En als de bestelling beschadigd is of verkeerd geleverd wordt?

Uiteraard heb je recht op een correct gedrukt en geleverd product. Let wel: all-over-print producten kunnen iets afwijken van de getoonde afbeeldingen, vanwege het verschil in maten en de handmatige productie. Neem binnen vier weken contact op via deneut@anneneut.nl zodat ik een ‘problem report’ voor je aan kan maken.

IS DAT DAN WEL DUURZAAM?

Ik vind duurzaamheid belangrijk. Daarom heb ik voor Printful als fabrikant gekozen. Zij blijven ieder jaar serieus en realistisch verduurzamen en met verantwoordelijke partners samenwerken.

Is dat betalen wel veilig?

Alle betalingen worden verwerkt door het vertrouwde Nederlandse bedrijf Mollie. Je kunt veilig met iDeal, PayPal of een creditcard betalen.

Anne Neut Theaterzaken
KVK nummer: 61502952
IBAN: NL 85 RABO 0310 981 689
BIC: RABONL2U

printful logo

Anne Neut Theaterzaken
KVK nr: 61502952
IBAN: NL85RABO0310981689
BIC: RABONL2U

Joe hoi,
ik gebuik een paar simpele cookies hiero...