alle info op een rijtje

produce on demand, wat is dat?

Dat betekent dat er geen fysieke voorraad is. Al mijn ontwerpen worden speciaal voor jou gemaakt bij fabrikant Printful. Je plaatst een order, het digitale patroon wordt door een slimme robot op de juiste stof gedrukt, die wordt vervolgens met de hand uitgesneden en in elkaar gezet. Blank canvas shirts worden ook per bestelling ‘met de hand’ gedrukt of geborduurd. Dat is beter voor het milieu en beter voor je fashion swag.

en als ik iets verkeerd gedaan heb met mijn bestelling?

Laat dit zo snel mogelijk weten via het contactformulier of deneut@anneneut.nl. Als de productie in de fabriek nog niet gestart is, kan ik de bestelling voor je ‘on hold’ zetten. Dan kunnen we daarna rustig de order aanpassen of annuleren. Adreswijzigingen kan ik nog tot het moment van verzenden voor je doorvoeren.

en als ik wil ruilen of retourneren?

RUILEN:

Omdat elk product uniek voor jou gemaakt wordt, kan het
niet omgeruild worden. Er moet dan een nieuwe order geplaatst worden en een nieuwe productie gestart. Maar ik wil natuurlijk heel graag dat je blij bent met je bestelling! Voor klanten die toch niet blij zijn heb ik een kortingscode voor 50% korting op een nieuwe bestelling. Je hoeft niet hetzelfde product te bestellen en de korting is geldig op het gehele winkelmandje. Mail mij via het contactformulier of deneut@anneneut.nl.

RETOURNEREN:

Als consument heb je wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd bij een online aankoop. Uiteraard zal ik je bestelling innemen en het volledige aankoopbedrag terugstorten als je de koop echt wilt ontbinden.

Neem altijd eerst contact op via het contactformulier of deneut@anneneut.nl, zodat ik weet om welke bestelling het gaat. Stuur je pakket volgens nadere instructies naar mij op (dit is dan wel op eigen kosten), dan kan ik het in de outlet plaatsen. Daar kan het nog een tweede leven krijgen! Ik stort het aankoopbedrag terug nadat ik het product heb ontvangen.

En de levering?

De verwerking door de fabrikant duurt gemiddeld 2 – 5 werkdagen. De Europese locaties van Printful bevinden zich in Letland en Spanje. Je ontvangt een bestelbevestiging na je aankoop en een verzendbevestiging (met algemene tracking info) als het pakket wordt overgedragen aan de locale nationale postservice. Eenmaal in Nederland wordt het pakketje aan PostNL overdragen. Dit verzendproces duurt gemiddeld 5 – 10 werkdagen. Helaas is het door de overdracht tussen verschillende verzenddiensten niet mogelijk een pick-up point als bezorglocatie op te geven. Shirts passen vaak wel in de sealbag door de brievenbus.

En als de bestelling beschadigd is of verkeerd geleverd wordt?

Uiteraard heb je recht op een correct gedrukt en geleverd product. Let wel: all-over-print ontwerpen kunnen iets afwijken van de getoonde afbeeldingen, vanwege het verschil in maten en de handmatige productie. Neem binnen vier weken contact op via deneut@anneneut.nl zodat ik een ‘problem report’ bij de fabrikant voor je aan kan maken.

WAT IS DAT MET DIE OUTLET?

Alle sample producten die ik niet meer kan gebruiken na het maken van de productfoto’s en het promo materiaal plaats ik in de outlet. Evenals ongebruikte geretourneerde producten. Bestellen en betalen gaat hetzelfde als gewone producten. Maar de orders verwerk ik daarna zelf. De producten verstuur ik in een seal bag via PostNL. De track en trace code mail ik je na. Voor deze producten gelden dezelfde voorwaarden voor ruilen en retourneren als gewone producten.

IS DAT DAN WEL DUURZAAM?

Ik vind duurzaamheid belangrijk. Daarom heb ik voor Printful als fabrikant gekozen. Zij blijven ieder jaar serieus en realistisch verduurzamen. De blank canvas shirts die ik door hen laat bedrukken en borduren zijn van Bella+CANVAS sustainable threads en Roly – Gor Factory.
Alles heeft natuurlijk een footprint, maar produce-on-demand is een duurzamere keuze dan voorraad inkopen. Overproductie is een groot probleem in de kledingindustrie. 1 op de 5 in voorraad ingekochte kledingstukken blijft over en beland ongebruikt op een vuilnisbelt.

Is dat betalen wel veilig?

Alle betalingen worden verwerkt door het vertrouwde Nederlandse bedrijf Mollie. Je kunt veilig met iDeal, PayPal of een creditcard betalen.

Anne Neut Theaterzaken
KVK nummer: 61502952
IBAN: NL 85 RABO 0310 981 689
BIC: RABONL2U

printful logo

Anne Neut Theaterzaken
KVK nr: 61502952
IBAN: NL85RABO0310981689
BIC: RABONL2U

Joe hoi,
ik gebuik een paar simpele cookies hiero...