Hoe werkt het? | Anne Neut Boetiek

alle info op een rijtje

dropshopping, wat is dat?

Dat betekend dat er geen fysieke voorraad is. Wanneer je een bestelling plaatst, worden de digitale patronen die ik (Anne Neut) gemaakt heb, verwerkt bij de leverancier (Printful) op de Europese locatie (Letland). De all-over-print producten worden met de hand uitgesneden en in elkaar gezet. De verwerking is geautomatiseerd, dus een geplaatste bestelling wordt direct doorgestuurd naar Printful.

en als ik iets verkeerd gedaan heb met mijn bestelling?

Laat dit zo snel mogelijk weten via deneut@anneneut.nl! Als de productie in de Printful fabriek nog niet gestart is, kan ik de bestelling voor je ‘on hold’ zetten. Dan kunnen we daarna rustig de order aanpassen of annuleren. Adreswijzigingen kan ik nog tot het moment van verzenden voor je doorvoeren.

en als ik wil ruilen of retourneren?

RUILEN:
Omdat elk product uniek voor jou geproduceerd wordt, kan ik geen gratis ruilen aanbieden. Maar ik wil natuurlijk heel graag dat je blij bent met je bestelling! Daarom bied ik op mijn kosten een kortingscode voor 50% korting op een nieuwe bestelling, als je toch niet helemaal tevreden bent met bijv de maat of de kleur. Geef je je eerste bestelling lekker aan iemand cadeau!

RETOURNEREN:
Als consument heb je wettelijk recht op 14 dagen bedenktijd bij een online aankoop. Uiteraard zal ik je bestelling innemen en het volledige aankoopbedrag terugstorten als je de koop echt wilt ontbinden. Wel wil ik je vragen te bedenken dat ik in dit geval opdraai voor de productie- en bezorgkosten. Dus bestel alsjeblieft bewust! Liever bied ik je ook in dit geval 50% korting op een nieuwe bestelling!

Neem altijd eerst contact op via deneut@anneneut.nl zodat ik weet om welke bestelling het gaat. Stuur daarna het pakket naar Postbus 612, 3720 AP BILTHOVEN. Dan kan ik je product in de outlet plaatsen, zodat het hopelijk nog een tweede leven kan krijgen! Ik stort het aankoopbedrag terug nadat ik het product heb ontvangen.

En de levering?

De verwerking door Printful duurt gemiddeld 2 – 5 werkdagen. Je ontvangt een bestelbevestiging direct na je aankoop en een verzendbevestiging (met algemene tracking info) als het pakket wordt overgedragen aan Latvian Postal Services. Eenmaal in Nederland wordt het pakketje aan PostNL overdragen. Dit verzendproces duurt gemiddeld 5 – 10 werkdagen. Helaas is het door de overdracht tussen verschillende verzenddiensten niet mogelijk een pick-up point als bezorglocatie op te geven. Kleine bestellingen, zoals een enkel shirt, passen vaak wel door de brievenbus.
Vanaf €50 wordt je bestelling gratis bezorgt.

En als de bestelling beschadigd is of verkeerd geleverd wordt?

In dat geval is Printful verantwoordelijk. Uiteraard heb je recht op een correct gedrukt en geleverd product. Let wel: all-over-print ontwerpen kunnen iets afwijken van de getoonde afbeeldingen, vanwege het verschil in maten en de handmatige productie. Neem binnen vier weken contact op via deneut@anneneut.nl zodat ik een ‘problem report’ voor je aan kan maken.

WAT IS DAT MET DIE OUTLET?

Alle sample producten die ik niet meer kan gebruiken na het maken van de productfoto’s en het promo materiaal plaats ik in de outlet. Evenals ongebruikte geretourneerde producten. Bestellen en betalen gaat hetzelfde als gewone producten. Maar de orders verwerk ik daarna zelf. De producten verstuur ik in een seal bag via PostNL. De track en trace code mail ik je na. Voor deze producten gelden dezelfde voorwaarden voor ruilen en retourneren als gewone producten.

IS DAT DAN WEL DUURZAAM?

Ik vind duurzaamheid belangrijk. Daarom heb ik voor Printful als leverancier gekozen. Zij blijven ieder jaar serieus en realistisch verduurzamen. Daar kun je hier over lezen. De blank canvas shirts die ik door hen laat bedrukken en borduren zijn van Bella+CANVAS sustainable threads en Roly – Gor Factory, daarover lees je hier en hier
Alles heeft natuurlijk een footprint, maar produce-on-demand is een duurzamere keuze dan voorraad inkopen. Overproductie is een groot probleem in de kledingindustrie. 1 op de 5 in voorraad ingekochte kledingstukken blijft over en beland ongebruikt op een vuilnisbelt.

Is dat betalen wel veilig?

Alle betalingen worden verwerkt door het vertrouwde Nederlandse bedrijf Mollie. Je kunt veilig met iDeal, PayPal of een creditcard betalen.

Anne Neut Theaterzaken
KVK nummer: 61502952
IBAN: NL 85 RABO 0310 981 689
BIC: RABONL2U

Door corona kunnen leveringen soms wat vertraging oplopen.
Wees lief voor je bezorger, geef 'm ook eens een doos merci.

printful logo

Anne Neut Theaterzaken
KVK nr: 61502952
Postbus 612
3
720 AP Bilthoven

Joe hoi,
ik gebuik een paar simpele cookies hiero...