privacy policy anne neut boetiek

Hallo lekkere Europeaan van me, je hebt recht op de volgende informatie over de cookies en het privacybeleid van deze site.

Ik gebruik analytische cookies voor de bezoekersstatistieken van deze site. Ik zie alleen anonieme bezoekersaantallen per pagina. Ik zie ook de doorverwijzers (bijv Google, Instagram of anneneut.nl) tenzij ze incognito browsen of VPN protection gebruiken via hun virusbeschermer. 

Ik gebruik functionele cookies voor het winkelwagentje en het betalingsproces. Want de software moet bepaalde informatie tijdelijk onthouden (zoals: twee hoodies XL voor F. Bauer uit Fijnaart) om een order te kunnen produceren.

Soms gebruik ik een Facebook pixel voor advertenties op Facebook en Instagram, deze registreert hoeveel bezoekers via een advertentie op deze site terecht komen. Wanneer je Facebook toestemming hebt gegeven om cookies te gebruiken, kan de advertentie vaker aan je getoond worden nadat je erop geklikt hebt. Deze gegevens zijn gehasht, dat betekent dat er niet in te zien is welke account bij welke klik hoort. Bezoek je deze website zelf (bijv via Google), gebruik je VPN protection, of heb je Facebook geen toestemming gegeven om cookies te gebruiken? Dan registreert de pixel niets.

Ik registreer emailadressen bij coupongebruik, zodat deze maar één keer per adres gebruikt kunnen worden. En van mensen die aangegeven hebben op de hoogte gehouden te willen worden van nieuwe producten.

Adresgegevens van klanten worden nergens anders voor gebruikt dan levering. Ik neem alleen contact op met mensen die daadwerkelijk een vraag hebben of waarbij er een probleem is met de bestelling.

Betalingsgegevens zijn niet voor mij inzichtelijk, die worden encrypted afgehandeld door Mollie via iDeal, PayPal, creditcard of Apple Pay.

Je kunt geen account aanmaken op deze website.

Ik zweer op het graf van m’n dode hamster Hans, dat ik nooit misbruik zal maken van iemands gegevens. Ik lik nog liever m’n eigen diarree.

Dikke groetjes, Neut.

printful logo

Anne Neut Theaterzaken
KVK nr: 61502952
IBAN: NL22ASNB8821811654
BIC: ASBBNZ2A